ZeoPet 5-8 mm 25 kg

€13.50

Wat is Zeoliet?

Zeoliet (Clinoptiloliet) is een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal.†

Zeolieten worden op de markt gebracht in de vorm van kleine korrels, die speciale oppervlakactieve adsorberende / bindenden eigenschappenen bezitten. Er zijn natuurlijke en synthetische zeolieten. Zeolieten behoren tot de aluminosilicaten en zijn opgebouwd uit verbindingen van zuurstof, silicium en aluminium.††

Waarom natuurlijke zeolieten?
Natuurlijke zeolieten dragen op een groot aantal manieren bij tot een schoner en veiliger milieu. Zeoliet heeft o.a. het vermogen om giftige en schadelijke (organische-) stoffen en zware metalen uit bodem, water en lucht te absorberen en te binden.

Zeoliet
Zeoliet is een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal. Dit kleimineraal is honderdduizenden jaren geleden ontstaan, doordat vulkanische aswolken terecht kwamen in zouthoudend water uit zeeŽn en meren. Door de interactie tussen het zout en het vulkanische as ontstond op de bodem van deze wateren een soort kleilaag. Onder invloed van heet water, dat door de thermische activiteit van de aarde ontstond, veranderde deze kleilaag in een zacht poreus gesteente; Zeoliet.


In winkelwagentje:

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Copyright © 2021 de Zwarte Vogel - Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.